..  St.-Jozef Groenstraat
 

Welkom in de derde kleuterklas B van juf Eva


Deze kapoenen zitten in onze klas:

Fatima-Zahra, Theodoros, Youssef, Azat, Leticia, Niel, Anas, Kate, Elisa,Sam, Jordan, Nare, Tereza, Andrei, Michaella, Mohammed Amine, Maher, Pharrel, Redouane, Matteo, Mathis, Imad
 

DOKTER TANDARTS:

Hier de foto's van thema dokter/tandarts.

 

DINO CARNAVAL:

Op vraag van de kleuters kwam thema dino's ook eens aanbod dit schooljaar. We knutselden dan ook dino-maskers voor carnaval. Hier de foto's.

 

 

IK SPEEL... TONEEL:

Poppenkast, toneel, danshoekje,... we konden onze fantasie helemaal zijn gang laten gaan in de klas. Donderdag kwam er dan ook nog een echte goochelaar langs op school.

Hier de foto's.

TIJD:

Soms vliegt de tijd, soms kruipt ze traag voorbij... dagen, weken, maanden, seizoenen en jaren,... Na de drukke feestdagen, probeerden we de tijd te vertragen in ons zen-hoekje.

Ook het sprookje van de wolf en de zeven geitjes kwam aan bod.

Hier de foto's.

 

 

KERST:

2 gezellige weken in onze klas: lichtjes in de klas, koekjes bakken, cadeautjes voor elkaar knutselen, kerstboom versieren, kerstfeestje,... Kijk maar naar de foto's

 

SINT/ SPEELGOED:

Spannende tijden voor de kleuters: Sinterklaas en zwarte Piet komen langs! Wat zouden ze dit jaar meebrengen? Hier de foto's van dit thema.

 

 

SUPERHELDEN/GROOTOUDERS:

Over superhelden weten de kleuters al heel veel: spidermen, mega mindy, batman,... Maar we ontdekten dat we allemaal wel enkele supertalenten hebben en ook onze grootouders hebben ook wel superkrachten af en toe! Hier de foto's van de eerste 2 weken.

En hier de foto's van de laatste 4 dagen.

 

GRIEZELEN:

We hadden het over spoken, monsters en heksen in de klas. Maar ook over de gevoelens die daarbij komen kijken: bang zijn (ook al bestaan die griezels niet echt), verdrietig (allerheiligen), blij (verkleedfeestje), boos,... Hier de foto's uit de klas.


 

HERFST:

Wij volgden deze weken de avonturen van prinses Annabella die ontsnapte uit het kasteel en op verkenning ging in het bos. Hier de foto's uit de klas

 

GROENTEN EN FRUIT:

Bij thema groenten en fruit hoort natuurlijk veel proeven!

Maar we deden nog veel meer... Hier de foto's.

 

VERKEER:

Wat is er allemaal te zien op weg naar school? We leerden over voertuigen, voetgangers, verkeersborden,... Hier de foto's.

 

BEREN: We gaan op berenjacht (prentenboek)

Omdat wij de berenklas zijn, leerden we deze week over beren. Hier de foto's

 

WELKOM IN DE DERDE KLEUTERKLAS!

De eerste foto's staan op de site! Spelen in de hoekjes van de klas, foto's van de kleuters voor de verjaardagskalender en foto's van de broers en zussen die we zijn gaan zoeken op school (soms staat er een neef, een nicht, een mama of een kindje bij opLachen). Foto's hier klikken.