..  Virgo+
 

Beste ouders, leerlingen, toekomstige leerlingen en alle andere mensen die meer willen weten over Virgo+
Allen welkom op onze website!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op onze school. Deze website bevat heel wat informatie zoals het schoolreglement, lessentabellen,... maar ook leuke foto's en nuttige weetjes. Vind je het antwoord niet, dan kan je ons altijd contacteren via mail of telefoon.

Ruim 110 jaar is onze school gegroeid met en in Vilvoorde en heeft ze haar groen en open karakter kunnen behouden. Ook voor de volgende 100 jaar kiezen we opnieuw voor kwaliteit. 

Alle onze personeelsleden zttten zich in om de leerlingen een degelijk onderwijs en een christelijke, eigentijdse opvoeding te bieden. Niet alleen lessen in de klas, maar stages in de bedrijven of in de verzorgende sector, leerrijke uitstappen, themadagen (verkeer, relaties,...) behoren allemaal tot ons aanbod. Huiswerkklassen, bibliotheek, sportieve activiteiten onder de middag, .... zijn allemaal mogelijk. We kiezen voor een school met veel aandacht voor een positief en aanmoedigend leer- en leefklimaat.

Heb je al eens hulp nodig op persoonlijk vlak, dan kan je terecht bij ons team leerlingenzorg.
Je ziet het onze school is veel meer dan alleen maar studeren in boeken. Samen maken we er een (h)echte gemeenschap van.

Namens het Virgo+ team

 

         

Mieke Beeckman
directeur

Anneleen De Doncker
directeur