..  Virgo+
 

Bereikbaarheid - Busvervoer


Met de bus tot één van onze KOV-scholen?
Laat je verbazen door het ruime aanbod aan verbindingen en de korte reistijden. Ondermeer de speciaal door het stad aangelegde busrijstroken op de grootste invalswegen zorgen voor een optimale verbinding vanuit de omliggende gemeenten.
Indien je met de trein komt kan je de praktische gegevens vinden op volgende link van de nmbs. Leerlingen die gebruik moeten maken van het Brusselse openbaar vervoer (bus of metro) kunnen informatie vinden op de weblink van de stib.

 
 
Aankomsten van de bussen aan de school
 
Reistijden van uw woonplaats naar Vilvoorde
 
Routeplanner van De Lijn
 
 

Selecteer de lijn van uw keuze en er verschijnt een overzicht met alle doorkomsten aan de haltes in de buurt van de school.
De doorkomsttijden worden elk weekend aangepast. Gedurende de vakanties worden de doorkomsttijden van na de vakantie getoond.
Onder de naam van de halte kan er 'Opmerkingen' staan. Klik hierop om de algemene opmerkingen van De Lijn voor deze lijn te lezen.
Plaats de muis boven (*), (w), (e,*) of (e,w) en er verschijnen de opmerkingen van De Lijn voor dat tijdstip. De "*" staat voor alle dagen behalve woensdag, "w" staat voor woensdag, "e" staat voor de eerstvolgende examenperiode.
Klik op het tijdstip om het volledige traject van de lijn op dat tijdstip te zien.