..  TechnOV
 

De inschrijvingstoolvoor het eetfestijn is in aanmaak en staat weldra online.


 

Weldra is onze vernieuwde website beschikbaar maar je kan ons ook steeds volgen op de Facebookpagina van TechnOV: www.facebook.com/TechnovVilvoorde

 

Download HIER onze nieuwe schoolflyer.

Download HIER de schoolbrochure met het studieaanbod.

Download HIER de digitale voorstelling van TechnOV

Download HIER de laptop brochure


 

 

 

www.facebook.com/TechnovVilvoorde


 

 

Openschoolavond 11 maart 2022

Zo fijn om onze school weer te kunnen openstellen! De openschoolavond van 11 maart was een succes en TechnOV is blij met het bezoek van de vele ouders en kinderen van de basisschool

Onze school GIPt! 25 februari 2022

Vandaag konden de leerlingen van het zesde en zevende jaar hun geïntegreerde proef (GIP) voorstellen aan een beperkte jury. Zo kunnen we hen bijsturen indien nodig. In juni stellen zij hun definitief project voor aan een externe jury. We geven graag wat sfeerbeelden mee van het zevende jaar Industriële elektriciteit.

Onze democratie 24 februari 2022

In het kader van de lessen geschiedenis (democratie) brachten de leerlingen van 5TSO een bezoek aan het kabinet van de Minister van Ontwikkelingssamenwerking en Grootstedenbeleid, Meryame Kitir. De leerlingen konden met de minister in gesprek gaan en kregen heel wat boeiende info over de werking van het kabinet. Nadien bezochten de leerlingen het BELvue museum (Centrum voor Belgische geschiedenis en democratie).

Week tegen pesten 22 februari 2022

Deze week worden heel wat activiteiten georganiseerd om onze leerlingen te sensibiliseren rond pestgedrag. Vandaag gingen de leerlingen van de eerste graad creatief aan de slag. Zij ontwierpen hun eigen shoppingtas met leuke anti-pestslogans en -afbeeldingen.

Arduino Grand Prix 11 februari 2022

De leerlingen van het vijfde jaar Industriële ICT bereiden zich volop voor op hun Arduino Grand Prix. De zelf ontworpen en geprogrammeerde auto's zijn klaar om feilloos hun parcours af te leggen.

OverKop Vilvoorde 07 februari 2022

Deze week organiseren de leden van OverKop Vilvoorde heel wat leuke kennismakingsactiviteiten. Vandaag was het een balletje koppen in de goal!

Kerstexamens 13 december 2021

We wensen onze leerlingen veel succes met hun examens! ????

Bijna Kerstmis 06 december 2021

In tijden van hybride- en afstandsonderwijs blijven tradities zich verderzetten. Met dank aan mevrouw Van Beek en haar leerlingen voor de decoratie van onze kerstbomen. ??????

Laser cutter 27 november 2021

Deze coole houten luidspreker werd in de eerste graad gemaakt met de nieuwe laser cutter. Op 2 december zullen de ouders tijdens de infoavond alvast zo'n bouwpakketje meekrijgen voor hun zoon of dochter. ????
Nog niet ingeschreven voor onze infoavond (02/12/21 om 19u00)? Stuur een mailtje naar info.technov@kov.be . Enkel met Covid safe ticket en enkel ouders.

CNC plooibank 26 november 2021

Na de Trotec laser cutter ontving de afdeling Mechanica (Arbeidsmarkt finaliteit) een nieuwe CNC plooibank. Met deze computergestuurde plooibank is de afdeling helemaal up to date en kunnen onze leerling de ICT nog meer implementeren tijdens hun praktijklessen. Mr. De Donder & Mr. Coskun zijn alvast heel blij met deze nieuwe aanwinst!

Halloween 29 oktober 2021

Halloween @ TechnOV ?? - Het kernteam van het leerlingenparlement had heerlijke pompoensoep gemaakt. Meteen ook een gelegenheid om nieuwe leerlingen warm te maken voor het parlement.
We wensen alle leerlingen en personeel een heel fijne herfstvakantie toe!

Meters en Peters 28 oktober 2021

Onze eerstejaars hadden vandaag leuke Halloween activiteiten met hun peters en meters van het vijfde jaar.

Onze leerlingen 13 oktober 2021

Zo fijn om weer foto's te kunnen maken zonder mondmasker. We tonen jullie dan ook graag onze leerlingen die ijverig aan het werk zijn!

Sportdag en teambuilding 08 oktober 2021

Deze week gingen de teambuildingsdagen voor de eerste graad door. Vrijdag 8 oktober hadden de leerlingen van de tweede graad, derde graad en Okan sportdag in de Sportoase in Leuven. Het was een fantastische week en fijn dat na een lange Coronaperiode de leerlingen opnieuw massaal op stap kunnen gaan.

Vaccinatie 10 september 2021

Vandaag was het vaccinatieteam van het Bolwerk in onze school. Dit fantastisch team heeft heel wat leerlingen kunnen vaccineren met het Pfizer vaccin. Binnen drie weken krijgen zij hun tweede prik.

Levering laptops 08 september 2021

Dit schooljaar gaat het laptopproject van start voor alle leerlingen (behalve 6TSO en 7BSO). Spannend! Op dinsdag 7 september werd de eerste lading HP laptops verdeeld.