..  TechnOV
 

Nieuw vanaf 01/09/2016: 7de jaar Hout - interieurinrichting                                        

Nieuw in 5/6IW: extra seminarie-uur wiskunde                

STEM in Industriële Wetenschappen --> download de folder

Lees onze nieuwsbrief --> download

 

Download Schoolbrochure

 

 

Project biodiversiteit 27 mei 2016

De leerlingen van de eerste graad werkten vandaag rond biodiversiteit. De leerlingen kneedden bloemzaadjes in klei tot heuse zaadbommen. Deze kleibommen zullen ze in de natuur gooien om meer bloemen te laten groeien voor de bijen. Een mooi initiatief en zo dragen onze leerlingen bij aan het natuurbehoud.

Bekijk foto's Project rond diversiteit - eerste graad

Brabant gipt 27 mei 2016

Op donderdagavond (26/05) werden bij de VDAB in Heverlee (RTC Vlaams-Brabant) de certificaten voor het ASCP-project (Aircraft schools Challenge Project), Brabant last, Pick and Place en Brabant gipt uitgereikt voor de leerlingen en enkele collega's. Het was een lange en boeiende dag met puike prestaties van onze leerlingen. TechnOV is weer heel wat attesten, getuigschriften, prijzen en lasserscertificaten rijker!....om trots op te zijn!

Bekijk foto's Brabant gipt

Rotary TSO Trofee 25 mei 2016

Op 25 mei traden 10 scholen in het strijdperk om er hun GIP (Geïntegreerde proef) te verdedigen. Stijn De Backer uit 6IW (Industriële Wetenschappen) stelde zijn Air Robot Hockey voor aan de jury. Stijn behaalde mooi de derde prijs en kreeg van de Rotary club van Meise een cheque van 250 euro. Proficiat, Stijn!

Technology on tour 23 mei 2016

Op 13 mei namen de leerlingen van 5IW in het kader van het project Technology on Tour deel aan de knappe kunststoffen workshop. Het thema paste perfect in de lessen engineering en scheikunde.

Bekijk foto's Bezoek met 5 IW aan het Project Kunststoffen

Optreden Okan-leerlingen 22 mei 2016

Op zondag 22 mei vond in het CC Bolwerk het optreden plaats van onze Okan-leerlingen (Onthaalklas voor Anderstalige Nieuwkomers). Het was een prachtige en ontroerende voorstelling en dit voor een volle zaal. Proficiat aan het hele Okan-team!  
Bekijk foto's Optreden Okan

Excursie aardrijkskunde 2ME 20 mei 2016

Op 20 mei trokken de leerlingen van 2ME met de fiets naar een landbouwbedrijf rond Vilvoorde. De uitstap paste binnen de lessen aardrijkskunde waarbij het landbouwbedrijf van nabij werd bestudeerd. Het bezoek eindigde met een heerlijk ijsje van roomijs gemaakt op de boerderij!

Bekijk foto's 2ME op excursie landbouw met de fiets

Madrid 2016 20 mei 2016

Van 12 tot en met 17 mei waren onze laatstejaars in Madrid. Vanuit de hoofdstad van Spanje stonden onder andere ook Toledo, Segovia en El Escorial op het programma. Het was een schitterende ervaring om zo het laatste jaar in TechnOV af te sluiten.

Bekijk foto's Madrid 2016

Veilig werken op hoogte 13 mei 2016

Op 12 en 13 mei volgenden de leelringen van 5Hout en 6Hout een boeiende opleiding over veilig werken op hoogte.

Bekijk foto's Veilig werken op hoogte 5H en 6H

Wedstrijd autotechniek 12 mei 2016

Op donderdag 12 mei schitterden onze leerlingen van 7Auto-Elektriciteit tijdens de wedstrijd Autotechniek. Het VRT-journaal was er ook en bracht onze leerlingen mooi in beeld. Het fragment kan je bekijken via onderstaande link.

Lees meer

Leerlingen van 5IW verrassen hun klastitularis 04 mei 2016

Wat een fijne leerlingen heeft TechnOV! De leerlingen van 5IW verrasten op 27 april collega Griet Matthijs voor haar 50ste verjaardag en contacteerden MNM-radio. Via de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow mocht zij de olifanten verzorgen in Plankendael. Een droom die uitkwam! Proficiat collega met jouw verjaardag en een dikke pluim voor alle leerlingen van 5IW om dit te organiseren!

Bekijk foto's Verjaardag collega Griet Matthijs

Tweedaagse Lille 30 april 2016

Op 14 en 15 april jongstleden, zijn onze leerlingen van 5EIT, 5HB, 5IW en 5MVT op excursie naar Lille en omgeving geweest. De bus bracht ons in eerste instantie naar de prachtige Opaalkust in het Noorden van Frankrijk. Daar zijn we met een fikse lentewandeling langs de kust van CAP BLANC-NEZ gestart. Nadien hebben we onze excursie verdergezet naar Lille. Hier stonden onder meer op het programma: een opdracht in het MUSEE DES BEAUX-ARTS, een dîner in LA DUCASSE (een oude brasserie waar alles bleef zoals het was : de hoge plafonds, de lange toog, de oude cafétafeltjes, het mechanische orge luit 1910 en de oude houten jukebox. Hier werd zelfs een scène gedraaid voor de film ‘Bienvenue chez les Ch'tis' !), een concert van TANA & THE POCKET PHILHARMONIC in "Le Biplan" (‘Le Biplan' is een kleine verenigingszaal waar concerten en theatervoorstellingen worden gehouden. TANA & THE POCKET PHILHARMONIC brengt met behulp van 3 violen, een contrabas en een piano een artistieke mix van swing, rock en zelfs een beetje folk) en een stadswandeling in Lille. We eindigden onze excursie in Zonnebeke waar we een bezoek brachten aan het TYNE COT CEMETERY en het ‘MEMORIAL MUSEUM PASSCHENDAELE 1917' waar een gepassioneerde gids ons heel wat leerrijke informatie heeft bijgebracht.

Hiermee is ons leerkrachteam van Frans erin geslaagd om een rijk en gevarieerd programma uit te werken met de nadruk op natuur, cultuur, kunst en geschiedenis.

Sportdag 29 april 2016

Op vrijdag 29 april vond de sportdag plaats voor alle leerlingen. Per graad waren telken afzonderlijke activiteiten voorzien. Het was een fijne en sportieve dag!

Bekijk foto's Sportdag eerste graad B-stroom

29 april 2016 Werkplekleren voor 5Hout en 6Hout

De leerlingen van 5Hout en 6Hout bezochten op dinsdag 26 april de Hogeschool Gent voor een dag werkplekleren.

Werkplekleren voor 6EIT 29 april 2016

Op 26 april namen de leerlingen van 6EIT deel aan een boeiende dag werkplekleren bij EANDIS Mechelen. Het onderwerp van vandaag was het schakelen aan een hoogspanningscabine.

Bekijk foto's 6EIT en 7IE HS-schakelen bij EANDIS

Paasviering - Vrede 25 maart 2016

Vandaag startte de dag met 1 minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Brussel en ook voor alle slachtoffers in de wereld van dit zinloze geweld. De Paasviering stond in de namiddag ook in het teken van deze moeilijke week maar onze school sloot de dag af met een massa aan positieve boodschappen op de spleeplaats. Een mooi gevoel van verbondenheid!

Bekijk foto's Paasbezinning en stoepboodschap

Paasquiz 25 maart 2016

De laatste schooldag van het tweede trimester betekent dat er traditiegetrouw een niet te evenaren quizmarathon wordt gehouden voor alle leerlingen. Heerlijk spannende momenten, blije winnaars en een fijn teamgevoel. Tijdens de Quiz worden ook steeds de winnaars bekend gemaakt van de wafelverkoop ten voordele van de Lille-reis voor 5TSO en 5HB.

Bekijk foto's Paasquiz

Nieuwsbrief 21 maart 2016

Om de leerlingen, ouders en externen beter te informeren over het wetenschappelijke en technologische aanbod van onze school, stellen wij graag onze eerste trimestriële nieuwsbrief voor. Alvast veel leesplezier!

Project actief burgerschap 19 maart 2016

Van 14 tot en met 16 maart namen de leerlingen van 5EI en 5H deel aan het Project Actief Burgerschap. De overige leerlingen van 5BSO namen in december reeds deel aan dit project. Onze bedoeling is om de jongeren van onze school een sociale taak te laten opnemen in de maatschappij. Dit kan gaan van bejaardenhulp tot klussen in de kringloopwinkel. Na hun stage in de sociale sector moest elke leerling zijn of haar project voorstellen aan de klas. Het is hartverwarmend om de gedrevenheid van onze leerlingen te zien. Een dikke pluim voor onze vijfdejaars BSO!
Bekijk foto's Project Actief Burgerschap

Ardennenstage 6VC 18 maart 2016

Van 14 tot en met 18 maart waren de leerlingen van 6VC een hele week op Ardennenstage. Zowel overdag als 's avond konden zij oefenen op de baan en overnachten deze ze in een jeugdherberg in St. Vith. Het was een fijne week en een ideale gelegenheid om zich goed te kunnen voorbereiden voor hun eindproeven in mei.

Bekijk foto's Ardennenstage 6VC

Openschoolavond 04 maart 2016

Op 4 maart vond de tweede editie van de openschoolavond plaats. Net zoals vorig jaar was dit een zeer groot succes waarbij jong en oud konden proeven van het wetenschappelijk en technologisch aanbod van onze school. Aansluitend ging ook het oud-leerlingenfeest door. Aan allen ontzettend veel dank voor jullie massale aanwezigheid.
Bekijk foto's Openschoolavond

Aircraft Schools Challenge Project 27 februari 2016

De eerste stappen van het Aircraft Schools Challenge Project zijn gezet. De leerlingen van Industriële Wetenschappen zullen in samenwerking met de leerlingen van de afdeling Mechanische Vormgevingstechnieken en van de afdeling Hout een Aero Bike bouwen. De einddatum van dit project is voorzien in 2017 en wordt ondersteund door ASCO en de Thomas More Hogeschool. De Aerobike is een knap staaltje van engineering, ontwerp en samenwerking tussen meerdere afdelingen en vakken. Een mooi voorbeeld van Science Technology Engineering en Mathematics - STEM!

Bekijk foto's Aero Bike

Pré-GIP 26 februari 2016

Als school voor wetenschap en technologie is de Geïntergreerde Proef (GIP) het hoogtepunt voor onze laatsejaars. In de week van 22-26 februari konden de leerlingen met een "proefvoorstelling" aan een interne en externe jury de stand van zaken tonen. In juni zullen zij hun definitieve GIP voorstellen aan dezelfde jury.

Bekijk foto's Voorproef GIP

25 februari 2016 Ouderparticipatie in TechnOV

Aangezien we in TechnOV ouderbetrokkenheid zeer belangrijk vinden zijn we als school zeer blij dat ook twee ouders van onze Okanleerlingen (Onthaalklas anderstalige nieuwkomers) deelnemen aan de ouderraden. Met de tolkhulp van een collega kunnen zij ook constructief meewerken aan de werking van de school. De hele ouderraad zal tevens ook actief deelnemen aan de Openschoolavond van 4 maart.

Bekijk foto's Fotoshoot Ouderraad

Practicum natuurwetenschappen - 1TEC 24 februari 2016

Graag geven we jullie enkele sfeerbeelden mee van onze leerlingen van 1 Technologie. Op 25 februari hadden de leerlingen een boeiend interactief practicum natuurwetenschappen.

Bekijk foto's 1TEC - practicum natuurwetenschappen

Rugzakactiviteit 3de jaars 19 februari 2016

Op 19 februari namen de leerlingen van het derde jaar deel aan de 3de rugzakactiviteit. Elkaar beter leren kennen en jouw levensweg vertellen stond hier centraal.

Bekijk foto's Activiteit de rugzak 3de jaar

Gelukkig zijn 18 februari 2016

Op 16 februari gingen de OKAN-leerlingen met hun familie en met hun leerkrachten naar het theater. De FastForward-acteurs, zelf nieuwkomers, zongen Nederlandstalige liedjes en brachten zelfgemaakte teksten over "Gelukkig zijn". De voorstelling sloot nauw aan bij het leven en de gevoelens van onze leerlingen. Daardoor was er het ene moment een lach en het andere een traan. Soms zongen de leerlingen mee uit volle borst ("Ik hou van u!"), maar soms werden ze heel stilletjes en kregen ze kippenvel. Na afloop mocht de hele klas met de acteurs op de foto!

Foto: Veronique De Boever - De Streekkrant

Bekijk foto's Gelukkig zijn - Okan

Dank je wel 5Hout en 5EI 08 februari 2016

Net voor de krokusvakantie wilden we heel graag onze leerlingen van 5Hout en 5EI bedanken voor hun puike prestatie bij de inrichting van het leerlingenonthaal en het lokaal van de coördinatoren. Met een alcoholvrij glaasje bubbels werd er getoast op hun werk. TechnOV heeft nu twee nieuwe lokalen voorzien van de nodige bekabeling, een nieuwe parket en een likje verf door onze klusjesman Philippe. Dank je wel allemaal!

Bekijk foto's Receptie inhuldiging bureau onthaal en coordinatoren

Bezoek lagere scholen 08 februari 2016

In januari en februari hebben reeds heel wat lagere scholen een bezoekje gebracht aan onze school. De leerlingen van het zesde leerjaar konden steeds proeven van het technologisch en wetenschappelijk aanbod van onze school. Voor hen was dit een belangrijk moment voor hun schoolkeuze op 1 maart 2016.

Start week tegen pesten 30 januari 2016

Van 1 tot en met 5 februari gaat de week tegen pesten door. De leerlingen van onze eerste graad zijn op vrijdag 29/01 reeds gestart met de voorbereidingen in hun klaslokaal. De leerlingenraad heeft ook heel wat plannen om dit thema aan te kaarten.

Tabletworkshop voor de leerkrachten 14 januari 2016

Op 14 januari namen onze tabletleerkrachten deel aan een interne nascholing over nieuwe toepassingen voor onze tabletlessen. Met deze boeiende uitwisseling in peers kunnen de leerkrachten weer met nieuw materiaal aan de slag!

Bekijk foto's Tablet workshop leerkrachten

Mr. Van de Voorde en Mr. Messiaen met pensioen 22 december 2015

Op 18 december namen de leerlingen en het personeel afscheid van twee collega's. Vanaf 1 januari 2016 zullen Mr. Van de Voorde en Mr. Messiaen genieten van hun welverdiend pensioen. We wensen hen het allerbeste en hopen hen nog vaak terug te zien in onze school.

Bekijk foto's Pensioen Mr Van de Voorde en Mr Messiaen

Kerstbezinning 22 december 2015

Traditiegetrouw gaat er op de laatste schooldag van het eerste trimester een kerstbezinning door gevolgd door een fijn moment met chocoladekoeken en chocolademelk. Nog even gezellig samen zijn met de klasgenoten en dan kan de kerstvakantie van start gaan.

Bekijk foto's 2015-12-18 Bezinning met kerstverwennerij

Idem Dito 18 december 2015

OP 18 december zamelde de pastorale werking voeding in voor Idem Dito. Hiermee steunt onze school een mooi project om de zwakkere in onze maatschappij bij te staan.

Examen Kerst 07 december 2015

Voor de leelringen uit TSO zijn de Kerstexamens van start gegaan. We wensen hen heel veel succes!

Bekijk foto's Examens Kerst 2015

Wassily Kandinsky 05 december 2015

De schilderijen van de Russische schilder Wassily Kandinsky blijven ook onze leerlingen van de eerste graad inspireren. TechnOV is best trots op het artistieke tallent onder de leerlingen!

Bekijk foto's Plastische opvoeding - 2Hema

De verdwenen vrachtwagenchauffeur 05 december 2015

Onze leerlingen van de eerste graad speelden het spel van de "Verdwenen Vrachtwagenchauffeur". Op die manier konen zij op een ludieke manier kennismaken met de transportwereld en met onze opleiding van vrachtwagenchauffeur in de derde graad.

Lees meer

Techniekles voor 2ME 04 december 2015

Als school voor wetenschap en technologie geven we jullie graag enkele beelden mee van onze leerlingen van 2ME tijdens de les techniek.

Bekijk foto's Techniekles 2ME

Een kijk in de STEM-wereld van IW 18 november 2015

Graag tonen we jullie enkele beelden van onze STEM-afdeling: Industriële Wetenschappen. Op bovenstaande foto's onderzoeken onze toekomstige ingenieurs de invloed van de belasting op een 3-fasige asynchrone motor (5IW) en herbouwen de leerlingen van 4IW een microgolfoven om tot een droger van de filamentdraden van hun 3D-printer. Ingenieus!

Bekijk foto's IW - engineering

Samen inburgeren voor onze Okan-leerlingen 04 november 2015

Vlaamse vrienden maken en met hen Nederlands oefenen buiten de school. Dat is het opzet van onze GOK-OKAN-werking "Samen Inburgeren", in samenwerking met de Jeugddienst van de Stad Vilvoorde en met het AII. Op 4 november namen de leerlingen van OKAN deel aan de MISH MASH-activiteit "Walibi Halloween".
Niet alleen door de honderden zombies die er rondliepen, maar ook door de leuke groepssfeer werd het een onvergetelijke dag.

Bekijk foto's Okan Halloweenuitstap naar Walibi

Eetfestijn 25 oktober 2015

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober verwelkomde het TechnOV-team 520 mensen tijdens het jaarlijkse eetfestijn. We willen jullie allemaal van harte bedanken voor jullie aanwezigheid. De opbrengst van het festijn zal integraal besteed worden aan de verfraaiing van de speelplaats.

Bekijk foto's Eetfestijn

Tablets in de les 16 oktober 2015

Al enkele jaren profileert onze school zich als tablet-school. Regelmatig tonen we jullie graag enkel voorbeelden van de leerlingen die aan het werk zijn. Vrijdag 16 oktober stonden tijdens de geschiedenisles van 2ME de Romeinen, Grieken en Kelten op het lesprogramma. De oudheid met je tablet verkennen is zoveel leerrijker dan louter prentjes bekijken.

Bekijk foto's Tablets in de les - 16 10 2015

Ouderparticipatie in TechnOV 16 oktober 2015

Op donderdag 8 oktober vond de eerste ouderraad van het nieuwe schooljaar plaats. Vorig jaar verlieten enkele ouders de raad omdat hun zoon/dochter afstudeerde. We zijn verheugd met de komst van 4 nieuwe leden die constructief willen meewerken aan onze school. Vanuit de ouderraad zal dit jaar het thema ouderparticipatie centraal staan en zal er nauw worden samen gewerkt met de ouders van onze OKAN-klas (Onthaalklas Anderstalige Nieuwkomers). Ook voor onze Okan-leerlingen staat dit jaar binnen GOK het thema ouderparticipatie centraal. Als startactiviteit werden de ouders uitgenodigd om op vrijdag 16 oktober samen les te volgen met hun zoon/dochter. Het was een schitterende ervaring en als school vinden we het zeer positief de ouders te laten participeren.

Bekijk foto's Ouderparticipatie Okan - ouders op bezoek in de les - 16 10 2015

Vuist tegen Armoede 12 oktober 2015

Op 12 oktober was Leen Demaré in onze school om de leerlingen op te roepen om deel te nemen aan de acties tegen armoede. Op zaterdag 17 oktober om 14u30 is iedereen welkom voor het slotfeest! (Het Nieuwsblad)

Lees meer

Adil El Arbi en Bilall Fallah 02 oktober 2015

Op vrijdag 2 oktober was er groot bezoek in TechnOV. Niemand minder dan Adil El Arbi en Bilall Fallah brachten een bezoek aan onze school in het kader van onze GOK-werking rond diversiteit. Een 200-tal leerlingen van de 3de graad en Okan konden aardig geboeid worden door de twee bekende regisseurs. De leerlingen hadden ook netjes hun vragen voorbereid voor het duo. Het was een mooie en boeiende ervaring voor onze leerlingen en zeker en vast ook voor de leerkrachten. Dank je wel Adil en Bilall!!

Bekijk foto's Adil El Arbi en Bilall Fallah

Francorchamps 28 september 2015

Vorig schooljaar (februari) vond in TechnOV de grote talendag plaats. Uit heel wat regio's uit de wereld werd de taal en de cultuur van een land voorgesteld. Voor België was ook de toeristische dienst van Wallonië aanwezig en hier hebben een 50-tal leerlingen een gratis ronleiding in Francorchamps gewonnen. Dit schooljaar pikte op 28 september de bus van de toeristische dienst onze leerlingen op en bezorgde hen een onvergetelijke dag in Francorchamps. De leerlingen werden de hele dag rondgeleid op het domein en achter de schermen. Zowel de leerlingen als de leerkrachten hebben genoten van deze dag. Merci bien La Wallonie!!

Bekijk foto's Excursie Francorchamps

Driedaagse aan Zee voor 1TEC, 2ME en 4EI 25 september 2015

De leerlingen van 1TEC en 2ME trokken samen met de leerlingen van 4EI naar zee voor de jaarlijkse driedagse teambuilding.

Bekijk foto's Driedaagse aan zee 1TEC 2ME 4EI

Driedaag aan Zee voor 1B 25 september 2015

Op 23 september trokken de leerlingen van 1B naar zee voor een driedaagse teambuilding.

Bekijk foto's Zeedagen 1B

Driedaagse 2Hem in Overijse 25 september 2015

De leerlingen van 2Hema en 2Hemb genoten van een heerlijke driedaagse teambuilding in Overijse. Een afvaart langs de Dijle was een van de hoogtepunten van hun trip!

Bekijk foto's Driedaagse 2HEM

Zuiddag 2015 11 september 2015

Op 22 oktober is het weer ZUIDDAG! Onze leerlingen van 5TSO zijn zich reeds volledig aan het voorbereiden om op die dag in een bedrijf te gaan werken en hun loon af te staan voor een goed doel. Dit jaar werkt Zuiddag samen met Vredeseilanden om de Nicaraguaanse jongeren te steunen in de cacao-sector.

Lees meer

Rugzakactiviteit 3TSO, 3BSO en 5VC 04 september 2015
Op vrijdag 4 september startten de 3de jaars en 5VC met hun eerste teambuildingsactiviteit. Doorheen het jaar vullen zij hun rugzak met heel wat persoonlijke ervaringen die ook gedeeld worden met de andere leerlingen.

Wij zijn klaar voor 1 september! 29 augustus 2015

Bijna 1 september en de leerkrachten en het ondersteunend personeel zijn er helemaal klaar voor. De zomerstop heeft hen heel wat energie gegeven om met veel enthousiame te starten op de eerste schooldag. Als directeur van TechnOV wil ik jullie, beste leerlingen, samen met mijn team van harte verwelkomen op 1 september.

Marc Deldime

Bekijk foto's Personeelsvergadering 28 08 2015

Klaar voor de eerste schooldag? 28 augustus 2015
Ken je het schoolreglement nog? Staat de naam al in de nieuwe jas? Welke schoolspullen koop je nog en wat moet de school voorzien? Overloop deze checklist en stap voorbereid het nieuwe schooljaar in.
Lees meer

Afscheid van de leerlingen en de leerkrachten 30 juni 2015

Het schooljaar is voorbij gevlogen en op 30 was het tijd om afscheid te nemen van onze leerlingen. De collega's startten hun zomervakantie traditioneel met een etentje. Aan allen een heel FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Proclamatie 2015 27 juni 2015

Op 26 juni werden onze 6de en 7de jaars uitgewuifd door de school. Het was tijd om het warme TechnOV-nest te verlaten om hun eigen toekomst te kunnen uitbouwen. Sommige van onze leerlingen zijn klaar voor de arbeidsmarkt maar ook heel wat onder hen zullen hun weg verder zoeken in een Bachelor- of Masteropleiding. We wensen al onze afgestudeerden een fijne toekomst toe en hopelijk zien we jullie snel terug in onze school. Het ga je goed!

Bekijk foto's Proclamatie

GIP-examen voor 6 en 7 BSO en TSO 23 juni 2015

Op 23 juni verdedigden alle laatstejaars hun Geïntegreerde Proef (GIP) voor de jury die was samengesteld uit leerkrachten en externen uit de bedrijfswereld. Vooral de feedback van de externen over het hoge niveau van de eindwerken zien wij als school als een kers op de taart van de begeleiding van onze leerlingen.

Etentje met de ouderraad 20 juni 2015

Op 19 juni sloot de ouderraad het schooljaar af met een etentje in Leuven. We bedanken heel graag de ouders voor hun constructieve feedback en de fijne avonden. In september start de ouderraad opnieuw op, iedereen is van harte welkom!

Le Bourget - Asco 16 juni 2015

In het kader van onze samenwerking tussen ASCO, het RTC en de afdeling mechanische vormgevingstechnieken (5MVT en 6MVT) bezocht collega Mr. Baestaens op 16 juni het vliegtuigsalon in Le Bourget, Parijs.
Bekijk foto's Le Bourget 16 06 2015

Paris 5TSO, 5LC en 5VC 29 mei 2015

Op 11 en 12 mei, hebben onze leerlingen van 5EIT, 5MVT, 5IW, 5LC en 5VC de lichtstad bezocht. De zon was volop van de partij. Ze hebben een druk programma afgewerkt en zijn met heel veel mooie herinneringen naar huis teruggekeerd!

Bekijk foto's Parijs 2015